Despre mine

Paula-psihoterapeut

 

 

PAULA IRIMIA

Psiholog si psihoterapeut

Telefon: 0722.190.824

E-mail:    contact@paulairimia.ro

 

 

EXPERIENTA PROFESIONALA

• ianuarie 2003 – februarie 2010 – psiholog si redactor-sef al site-ului www.copilulmeu.ro si revistei “Copilul Meu” (aparuta in 2008)

• mai 2006 – septembrie 2009 – psiholog – realizator al rubricii “Sfatul psihologului” din cotidianul “Evenimentul zilei” (consiliere psihologica privind relatiile de cuplu si relatiile parinti-copii)

• octombrie 2003 – mai 2006 – psiholog – realizator al paginii de psihologie “Copiii nostri” din cotidianul “Evenimentul zilei” Editia de duminica

• august 2006 – martie 2008 – psiholog – specialist comunicare – revista “Femeia de azi” si “Mamica de azi” – Opinii de specialitate privind probleme de sanatate si de relationare (relationare parinti-copii si relatii de cuplu)

• aprilie 2004 – decembrie 2006 – psiholog – Cabinet de consiliere psihologica si psihoterapie “Remedis”

• ianuarie 2004 – august 2005 – redactor coordonator – revista “Psihologia Azi”

• decembrie 2001 – septembrie 2003 – psiholog – Centrul de Psihopedagogie Curativa Ana

• octombrie 1998 – octombrie 2001 – psiholog clinician – Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof.DR. Alexandru Obregia” (Activitati specifice de testare psihologica si psihoterapie individuala si de grup)

• februarie 2000- august 2000 – psiholog clinician; colaborator Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Rusescu”

• februarie 1998 – septembrie 1998 – psiholog clinician – Sanatoriul de Nevroze Predeal

STUDII:

Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Bucuresti
Data absolvirii: 1997
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, licentiata in psihologie.

Formare in Psihoterapia Cognitiv-Comportamentala (1999-2001) in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala

Curs de perfectionare in testarea psihologica in cadrul Laboratorului de Psihologie apartinand Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” (certificat de perfectionare)

Specializare post-universitara in psiho-oncologie (2000-2001). Cursul a fost sustinut de catre Ministerul Sanatatii din Romania in colaborare cu Institutul Francez din Bucuresti, Ambasada Frantei in Romania si Asociatia Franceza de Ajutor Medical pentru Romania.

{ 2 comments… read them below or add one }

COSTEL NECULAE March 17, 2011 at 20:53

Este cel mai elaborat si mai complet studiu psihologic pe care l-am citit pana acum. De luat in seama este faptul ca in anumite cazuri se face corelarea intre lumea spirituala si om, intre energiile corpului uman si felul acestuia de a se manifesta. Multi oameni de stiinta nici nu vor sa auda de asta, dar sa mai si abordeze subiectul.
90 % dintre medicii pe care ii cunosc spun sus si tare ca o depresie nu se poate vindeca, doar o ameliorare temporara este posibila, dar in timp depresia se agraveaza odata cu avansarea in varsta.
Ei bine eu sunt unul din pacientii care au suferit de diabet zaharat si pancreatita, nu mai pun oboseala cronica ce ma imobiliza practic, asta prin 93, dar m-am vindecat complet si imi desfasor activitatile zilnice in mod normal chiar mai bine decat ma asteptam.
Aici doamna Irimia spune clar ca depresia se poate trata, stie ce spune, e real si sustin asta. Trebuie ajutorul cuiva care stie ce face si depresivul se vindeca, dar trebuie si pacientul sa inteleaga ca in mare masura modul sau de viata trebuie schimbat.
Acum vreau sa subliniez un alt punct de vedere.
Doamna Irimia ajuta barbatii, interesant nu? Marea enigma a barbatilor este sa inteleaga psihologia femeii, ei bine citind ce scrie acest psiholog inzestrat de natura sa faca lumea sa inteleaga, noi barbatii putem afla trucuri ce se afla in mintea femeilor, putem invata sa stim ce gandeste o femeie la un anumit moment dat.
Sunt amanunte care pot face minuni in cazul diverselor tipuri de intalniri.
Cine nu ar vrea sa stie ce ar dori o femeie la prima intalnire, cine nu ar dori sa stie ce se ascunde sub masca teatrala a fetzei unei femei intr-o intalnire de afaceri, cine nu ar dori sa stie cum gandeste sotia sa despre el, despre familie.
Aici gasim raspunsuri chiar tipsuri cu care ne putem descurca in viata de zi cu zi. Doar trebuie sa fim atenti la cum isi vopseste parul la cum gesticuleaza sau la felul cum este imbracata, si stim o parte din intentiile partenerei.
Dna psiholog are ce sa ne invete si e sincera.Multumim frumos doamna Paula Irimia!

Reply

paulairimia April 4, 2011 at 13:28

Va multumesc, stimate domn! Desi nu va cunosc in realitate, ma bucur pentru gandurile bune trimise, sustinerea si aprecierea dvs!

Reply

Leave a Comment